2010. október 18., hétfő

Weboldalunk

Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt áll, szeretnénk ha visszajezést kapnánk tőletek, mi tetszik, mit látnátok szívesen. Beindítottuk, fórumunkat, mely a http://sgforum.hu/forum.php3?azonosito=Hairandthecity weboldalon található (Csak kattints bátran ide és tedd fel kérdésed fodrászainknak, és műkörmöseinknek) Természetesen kérdéseiteket közvetlenül feltehetitek e-mailban is a szalon@hairandthecity.hu címre és itt a blogon is lehet hozzászólni a témákhoz.

Legújabb fejlesztésünk az On-line bejelentkezési rendszer, mely még teszt üzemben működik, de ígéretünk van rá, hogy fejlesztő kollégánk szakít ránk is időt (UGYE PROGI???) és befejezi ezt a kis hasznos segédprogramot. Szeretnénk a jövőben ezt egy teljes körű programmá fejleszteni, ahol lehetőség van a vendég számára a megszokott szolgáltatásokon kívül visszanézni minden olyan adatot, hogy legutoljára milyen frizura készült neki (fénykép feltöltése a fodrász által) - természetesen regisztrációt követően, a legnagyobb diszkrécióval- így akár évekre visszakövethető a frizura alakulása, és ezzel támogatva az esetleges kísérletezgetést,  vagy csak egy-egy új divathullám megjelenését életünkben. Természetesen a fenti szolgáltatásokat szeretnénk kiterjeszteni a műkörmös részünkre is.
Reméljük mindezek elősegítik, hogy szalonunk a kedvenc szalonjává váljon, és szakembereink az Ön személyes fodrászává vagy kéz és lábápolójává, műköröm készítőjévé váljanak, ahol nem csak egy vendég lesz számunkra, hanem a VENDÉG!

1 megjegyzés: